Aanbod voor managers

Walk&Talk compagnon

Tijd om tot rust te komen. Kom tot inzicht waarom je doet wat je doet.

Zaakvoerders nemen vaak niet genoeg tijd om stil te staan bij wat ze nu allemaal bezig zijn. Herken je jezelf daar in? Dan is de Walk&Talk compagnon ideaal voor jou!

Bij de Walk&Talk compagnon ga je er samen met Johan even tussenuit. Één op één trek je de buitenlucht in. Tijdens deze flinke wandeling ga je nagaan waarom je zaken op jouw bepaalde manier aanpakt. Zo kom je uiteindelijk zelf tot inzichten die je al eerder over het hoofd zag.

Als blijkt dat je met deze Walk&Talk compagnon toch nog nood hebt aan extra ondersteuning, kan een coaching ook nog altijd ingepland worden.

Wat is nu precies het verschil tussen de Walk&Talk compagnon en een coaching?

Een coachingsessie wordt ingepland en duurt standaard 1 à 2 uur. Bij de Walk&Talk compagnon wordt alle tijd genomen die je nodig hebt, of dat nu een paar uur is of een volledige dag, Johan luistert graag zolang dat nodig is.

Heb je als manager nood aan een intenser gesprek waarin je je hart kan luchten zodat je nadien alles weer helder kan zien? Dat kan.

Johan maakt graag een halve of hele dag vrij om met jou als manager op stap te gaan. Al wandelend vertel jij, Johan luistert. Hij toont interesse en vraagt – zolang je dit toelaat – verder en dieper door zodat jij nog intenser kan vertellen.

Johan is het klankbord voor wat er in je leeft als manager. Hij bevraagt je op een manier die je verheldering brengt waardoor je meer rust en vitaliteit zal ervaren, en geeft je hints en tips om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen van het leiderschap.

Afspraak en prijsofferte op aanvraag voor dit aanbod.

Teambuilding

Je team versterken? Dat kan!

Een team is maar zo sterk als haar zwakste schakel. iD-COACHING gaat er dan ook van uit dat je, mits de juiste inzichten en begeleiding, je team naar een hoger niveau kan tillen. Vertrekkende vanuit het doel dat je als bedrijf wilt behalen, wordt er een teambuilding op maat opgesteld, ook dat maakt deel uit van ons aanbod voor managers. Die doelen kunnen heel divers zijn:

  • Misschien wil je meer potentieel uit je team halen?
  • Meer verbinding creëren tussen de leden van je team?
  • Een vlottere integratie van nieuwe personeelsleden?
  • Je team belonen of versterken met een originele of uitdagende activiteit?

Op basis van het doel dat jullie voor ogen hebben wordt er voor jullie team gezocht naar de best mogelijke combinatie van enerzijds leerrijke en anderzijds ontspannende en inspirerende activiteiten. De opgedane inzichten en punten waarmee jullie aan de slag kunnen worden nadien grondig besproken, waardoor je team na zo’n inspirerende workshop gegarandeerd sterker staat.

Hoog tijd om je team naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met iD-COACHING en samen bekijken we wat we voor jullie team kunnen betekenen.