Coaching voor managers en bedrijven

Coaching voor managers en bedrijven

iD-COACHING biedt coaching trajecten op maat aan voor managers, bedrijven en particulieren.

  • Managers

Als jij voor iedereen zorgt, wie zorgt er dan voor jou?

Als leidinggevende komt er vaak heel wat op je af. De verantwoordelijkheid die je draagt, de resultaten die je moet behalen, een team dat je moet aansturen, … Loopt er iets mis, dan zijn meteen alle ogen op jou gericht. Deze constante druk kan mentaal zwaar wegen en je onzeker maken.

iD-COACHING kan zorgen voor wat extra ruggensteun. Johan begeleidt je als je wil werken aan je mentale weerbaarheid, je veerkracht, je persoonlijke ontwikkeling, je management skills, … Hij vertrekt vanuit het systemisch coachen, maar kijkt ook veel verder dan dat. Op die manier achterhaal je samen met hem welke achterliggende patronen die jou belemmeren in je functie en zoek je naar oplossingen die jou als leidinggevende zelf zekerder, efficiënter en succesvoller kunnen maken.

Klaar om de beste manager uit jezelf te halen? Contacteer ons en we bekijken wat iD-COACHING voor jou kan betekenen.

Maak online je afspraak

  • Bedrijven

Hoe gaat het met jouw bedrijf?

Elk bedrijf is een systeem op zich waar meerdere werknemers – elk met hun eigen systeem – in samenkomenen waarbinnen bepaalde wetmatigheden gelden. Zo mag je stellen dat:

  • iedereen een eigen plek binnen de organisatie heeft;
  • er een hiërarchie is waar rekening mee dient te worden gehouden;
  • er een balans bestaat tussen geven en nemen.

Wordt er met één of meerdere wetmatigheden geen rekening gehouden, dan volgen er problemen waar iedereen hinder van ondervindt. Dingen beginnen mis te lopen, de sfeer op de werkvloer slaat om, er is miscommunicatie, er ontstaat onenigheid tussen personeelsleden, …

Johan kan als systeemcoach de vinger leggen op de achterliggende patronen die een goed functioneren belemmeren en helpt bedrijven om verandering in gang te zetten en het evenwicht te herstellen. Zo ontstaat er meer energie op de werkvloer, waardoor resultaten gemakkelijker behaald kunnen worden.

Wil jij de flow in je bedrijf herstellen en de werking van je bedrijf zo naar een hoger niveau tillen? Contacteer ons en we bekijken samen wat iD-COACHING kan betekenen voor jou, je bedrijf en je werknemers.

Maak online je afspraak