iD-COACHING heet je welkom!

iD-COACHING heet je welkom!

Als manager ben je dagelijks bezig met het leiden van je bedrijf, het behalen van je targets, het aansturen van je team. Je draagt met andere woorden tonnen verantwoordelijkheid. De kans dat je stress en druk ervaart en dat je work-life balance verstoord geraakt, is reëel. Wat je dan nodig hebt, is een luisterend oor en een goed gesprek. Iemand die je inzichten kan bieden in jezelf en die ervoor kan zorgen dat je weer het beste in jezelf kan bovenhalen. En dit is net wat iD-COACHING voor jou kan betekenen.

Elke organisatie is een samenhangend, complex systeem. Net zoals jij ook een samenhangend, complex systeem in je meedraagt. De minste storing binnen zo’n systeem kan ervoor zorgen dat de dingen niet lopen zoals je graag zou willen. En dit is het punt waarop iD-COACHING kan ingrijpen!

iD-COACHING

Doordat Johan, de man achter iD-COACHING, kan aanvoelen en zien wat niet gezegd wordt, is systemisch coachen Johan op het lijf geschreven. Dankzij zijn fijngevoeligheid en sterk inlevingsvermogen slaagt hij erin om rust en orde te scheppen in ‘systemen’ die mank lopen.

De processen die spelen in jezelf en in jouw bedrijf worden geobserveerd en geanalyseerd. Johan neemt je mee naar je onbewuste, diep vanbinnen. Zo helpt hij je van bij de oorsprong de verandering aan te vatten. Dit is zijn kracht: het haarfijn aanvoelen welke onbewuste processen bij jou werkzaam zijn. Van hieruit word je vervolgens begeleid om de beste keuzes te maken die uiteindelijk kunnen zorgen voor meer rust, een betere teamspirit of de mentale boost die je miste.

Ben jij dus toe aan een update om mee te zijn met de hoeveelheid aan veranderingen vandaag? iD-COACHING zorgt ervoor dat jouw leven er vanaf de volgende dag anders uitziet!

Maak online je afspraak