Individuele coaching

Individuele coaching

Ontwikkel je mentale kracht door een individuele coaching!

Je kent het misschien wel: het gevoel dat je vastzit. Dat je niet meer het leven leidt zoals jij dat eigenlijk zou willen. Dat er dringend íets moet veranderen, maar je kan er maar niet de vinger op leggen wat dan precies. Dan is de kans groot dat jouw ‘systeem’ verstoord is. Contacteer iD-COACHING!

Door middel van systemisch coachen kan Johan je uit deze impasse helpen. Hij kijkt immers verder dan wat er te zien is bij jezelf. Welke processen er spelen en wat je precies tegenhoudt om te groeien als mens.

Door heel je (familie)systeem uit te zetten en te ontleden, wordt er veel duidelijk voor jezelf: de erfenissen die je meedraagt van vorige generaties, de vaste patronen en storingen in jouw systeem, en uiteindelijk ook hoe dit alles jou belemmert in je dagdagelijks functioneren. Werk samen met Johan via systemisch coachen aan deze storingen, je zal je mentaal veel sterker voelen. Oude patronen worden overboord gegooid en je creëert ruimte voor meer innerlijke rust en stabiliteit. En vaak is dit het begin van een mooi proces binnen jezelf!

Individuele coaching

iD-COACHING zorgt ervoor dat je je leven kan leiden zoals jij dat wilt. Word je belemmerd door angst, onzekerheid of oude gewoontes? Samen met Johan achterhaal je tijdens een individuele coaching wat ervoor zorgt dat je niet het leven leidt dat je graag zou willen. Zo wordt er gezorgd dat je een nieuwe weg kan inslaan.

Zin om aan de slag te gaan? Laten we samen bekijken hoe we de beste versie van jezelf kunnen bovenhalen!

Lees zeker de getuigenissen.

Maak online je afspraak